Alles van A tot Z geregeld

Heeft u de knoop doorgehakt en bent u van plan een vakantiehuis te kopen en/of te (ver)bouwen? Of gaat u zelfs emigreren en uzelf settelen aan de Costa Blanca? Gefeliciteerd! U zult er geen spijt van krijgen. Wij kunnen u helpen om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
House Doctor Costa Blanca biedt persoonlijk projectmanagement, vanaf de A van ‘aankoop huis’ tot aan de Z van ‘zorgeloos genieten’. Wij bieden aankoopbemiddeling, bouwbegeleiding en andere aanverwante diensten, volledig aangepast op uw wensen.

Hierbij kunt u denken aan het hele proces: van het zoeken en vinden van een geschikte woning, en de verbouwing en inrichting hiervan tot aan het regelen van de definitieve verhuizing en de administratieve rompslomp die komt kijken bij zo’n emigratie.

Uw House Doctor: voor een zorgeloos begin van uw Spaanse droom.

Uw lokale adviseur

De aankoop of verbouwing van een woning in Spanje is een complexere aangelegenheid dan u op het eerste gezicht misschien zou denken. Niet alleen vormt de taal vaak een belemmering voor een goede communicatie, ook zijn de Spaanse (werk)cultuur en gewoonten totaal anders dan wat wij gewend zijn. Zo gaan ze hier heel anders om met de factor tijd en kwaliteitsbeleving, om maar even twee voorbeelden te noemen.

House Doctor Costa Blanca is een lokale adviseur die zaken voorbereidt en regelt, namens u vinger aan de pols houdt en alle ontwikkelingen aan u terugkoppelt. Niet alleen kunnen we u helpen een woning te vinden, zowel om te kopen als om te huren, maar we kunnen u ook andere zaken uit handen nemen. Van het organiseren van de verhuizing tot aan alle administratieve dingen die u moet regelen op het moment dat u in Spanje aankomt.

Onze diensten zijn vergelijkbaar met die van een persoonlijke en betrokken relocatie service: wij zijn uw ogen en oren hier ter plaatse, terwijl u nog honderden kilometers verderop in Nederland of België verblijft. Wij kunnen natuurlijk ook zorgen voor tijdelijke huisvesting terwijl u hier uw droomhuis bouwt of renoveert.

Maatwerk

Wij bieden deze service volledig op maat gemaakt: u bepaalt wat u wel en niet zou willen uitbesteden. Wij bieden zowel basisdiensten zoals het regelen van een NIE en de juiste verzekeringen, als hulp bij complexere aangelegenheden zoals het importeren van een auto. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor praktische zaken, zoals het regelen van een tuinman of iemand die het zwembad onderhoudt als u er zelf niet bent of uw huis in de verhuur heeft.

Daarnaast maken wij u direct na uw aankomst wegwijs in de omgeving, zodat u precies weet waar u moet zijn. We introduceren u bij onze lokale contacten en we delen onze favoriete plekken – van bars en restaurants tot aan leuke plekken in de omgeving – en handige tips om uw leven in Spanje aangenaam te starten.

Wij realiseren uw droom door het vinden en opleveren van uw unieke huis.