Voorbereiding

Als u van plan bent om uw woning in Jávea of aan de Costa Blanca te verhuren, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Een woning verhuren als vakantiewoning of voor een langere periode is namelijk niet in alle gevallen toegestaan. De lokale wetgeving, fiscale regels of een verhuurbeding in uw hypotheekakte kunnen vervelende gevolgen hebben, dus het is verstandig hier vooraf goed over na te denken en informatie in te winnen.

Registreren

Wist u bijvoorbeeld dat u uw huis moet aanmelden bij de lokale autoriteiten als u het wilt verhuren? Het is belangrijk dat u dit doet of indien gewenst door ons laat doen. De Spaanse overheid heeft de regelgeving aangescherpt en ziet bovendien strenger toe op de naleving hiervan. Er wordt serieus werk gemaakt van de controle op overtredingen en woningeigenaars kunnen vorderingen en hoge boetes (zelf tot vier jaar terug) opgelegd krijgen. Wij zijn goed op de hoogte van de plichten en rechten van verhuurders en kunnen u hierover adviseren.

Hoe werken wij?

HDCB biedt de service van verhuurbemiddeling in Jávea en omstreken. Wij zijn tussenpersoon tussen u (de verhuurder) en de lokale verhuurbedrijven die wij zelf geselecteerd hebben. Dat zijn serieuze partijen die redelijke commissies vragen en goede rendementen halen voor hun klanten. De ervaring leert dat dat niet van alle verhuurbedrijven op de markt gezegd kan worden. Ook hierbij geldt dat het raadzaam is om met een betrouwbare partner in zee te gaan en onaangename verrassingen te vermijden, het gaat immers om uw huis en uw interieur.

Als u van plan bent om uw woning te verhuren, kunt u met ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch (0031 621883035 of 0034 686542540 / 0034 607387803) als per e-mail (office@housedoctorcostablanca.com). We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

1
×
Hallo waar kunnen wij u mee van dienst zijn?