Inrichting

Heeft u eindelijk uw droomhuis gekocht of is het bouwproject (bijna) afgerond, dan is het tijd voor de inrichting, voor de meesten het leukste onderdeel, maar voor veel anderen een stressvolle onderneming. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn en hanteren waar mogelijk het one-stop-shopping principe.

Meubels, bedden, lampen, serviesgoed, decoratie: sommigen weten precies wat ze willen of nemen de hele huisraad mee vanuit Nederland, maar anderen hebben simpelweg geen tijd. In dat geval kunnen wij u uit de brand helpen.

Binnenhuisarchitect

Wij hebben een goede relatie met goede binnenhuisarchitecten en interieurdesigners hier aan de Costa Blanca en in Nederland. We werken graag samen met Jessica Bataille Studio en Storm Concepts Interieur.

U bespreekt uw wensenlijst en ideeën en bij uw volgende bezoek krijgt u een op maat gemaakte offerte met de verschillende mogelijkheden en indien gewenst zelfs ook 3D-tekeningen. Of u kiest voor het kant-en-klare interieurpakket, simpel en eenvoudig.

Turnkey

We bieden ook diverse standaard ‘verhuurpakketten’, bedoeld voor woningen die na inrichting vooral verhuurd zullen worden. We richten een huis van 150m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers geheel in vanaf 25.000 euro. Dit complete pakket bestaat o.a. uit TV, wasmachine en wasdroger, alle bedden, binnen- en buitenverlichting, servies, glaswerk, bestek en een linnenpakket.

Wij maken de woningen sleutelklaar, zodat u of uw gasten na de overdracht direct kunnen genieten, zonder geboor, aan draden trekken, kasten in elkaar te hoeven zetten en vele ritjes te maken naar de bouwmarkt. Wij regelen alles tot in de puntjes!

Andere oplossingen

We kennen ook diverse meubel- en interieurwinkels in de omgeving en vinden samen met u altijd een geslaagde oplossing. Met behulp van onze specialisten en onze kennis kunnen we uw plek onder de Spaanse zon omtoveren tot uw droomplek.

Sleutelservice

Indien u bij ons de sleutel achterlaat, ontzorgen wij u tevens door aanwezig te zijn in uw woning op momenten dat leveranciers langskomen om spullen af te leveren, te monteren of om zaken op te meten, zodat u hiervoor niet speciaal hoeft over te komen.

Staging voor woningverkoop

Wilt u uw woning aan de Costa Blanca verkopen en heeft u het interieur reeds meegenomen uit uw vakantiehuis of is het aan verbetering toe? Ook in dat geval kunnen wij u helpen met het vinden van een oplossing die bij u (en bij uw budget) past, zodat uw woning zich tijdens de bezichtigingen van zijn beste kant laat zien.