Casa America

9.0

Annemarie en Ronald van de Housedoctor Costa Blanca zijn professionals in hart en nieren. Wat direct merkbaar is dat het belang van de klant voorop staat en niet het eigen belang. Dat zou normaal moeten zijn maar dat is verfrissend in Spanje. De persoonlijke benadering, het oog voor detail, de betrokkenheid en de meegebrachte kennis en ervaring hebben wij als onmisbaar beschouwd.

Het meest waardevol is wel de realiteitszin van de HCDB. Wij hadden de illusie dat we prima zelf een huis konden laten bouwen op een aangekocht stuk grond. Na wat rekenwerk van de HCDB moesten we erkennen dat ons budget een dergelijk project niet aan zou kunnen. Op dat moment ontluisterend, maar het heeft er wel voor gezorgd dat we een andere focus kregen en we hebben inmiddels een heel fijn huis gevonden wat wel binnen onze mogelijkheden past.

Annemarie en Ronald hebben diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt. Zowel qua aanbod als de bijbehorende prijzen. Je proeft aan alles dat dit met passie wordt gedaan. Ik geef ze een dikke 9.

Casa Lynn

10.0

We zijn in contact gekomen met de House Doctor Costa Blanca via kennissen. Het eerste gesprek was telefonisch en het was duidelijk en helder en het gaf meteen een goed gevoel. We hadden zelf al verschillende huizen gezien op internet en Ronald ging er meteen mee aan de slag. Met een aantal dagen kregen we een uitgebreide terugkoppeling van de huizen die ze voor ons gevonden hadden.

Op het moment dat er een aantal huizen waren uitgezocht zijn we naar Ronald en Annemarie in Spanje gegaan. We werden hartelijke ontvangen in hun eigen huis. Hierdoor kregen we meteen een goed beeld van de smaak van Ronald en Annemarie zelf. Dat vonden we heel fijn, des te meer omdat zij ons verder zouden begeleiden in het traject van het kopen, het verbouwen en het inrichten van ons nieuwe huis.

Annemarie en Ronald stuurden ons een aantal filmpjes en daar waren we erg enthousiast over, inclusief de uitleg daarbij. Je krijgt er op die manier meteen een goed beeld bij.

We hebben het als heel prettig ervaren dat Ronald en Annemarie ons zijn blijven begeleiden met het regelen van al het papierwerk ook nadat we ons huis hadden gekocht. De communicatie was heel duidelijk en er werd vlot gereageerd. Zowel via de mail als telefonisch kregen we snel antwoord. Dat hebben we als heel prettig ervaren.

Ook de introductie tripjes waren heel informatief, leuk en gezellig! We zijn blij dat we uiteindelijk ons droomhuis in Jávea hebben gevonden.

De tarieven die de Housedoctor Costa Blanca hanteert zijn markt conform en voor hun kennis van de lokale huizenmarkt geven we een 10. De partners en bedrijven waarmee ze werken zijn goed, alleen mogen die soms wel wat sneller handelen, het was soms lang wachten op offertes. Maar dat is misschien omdat wij de Nederlandse snelheid gewend zijn.

We vinden Annemarie en Ronald erg klantvriendelijk. Als we ze een rapportcijfer zouden mogen geven zou dat een 10 zijn.

Ca La Pinada

Bij het aankooptraject voor ons huis in het project La Piñada in Jávea hebben wij de hulp van de Housedoctor Costa Blanca ingeschakeld.

Wij wonen al meer dan 9 jaar in Spanje en spreken de taal. Ook kennen wij het Spaanse systeem redelijk goed. Toch waren wij ervan overtuigd dat we deze investering moesten doen en achteraf zijn we daar heel blij mee.

Onze eerste indruk was gelijk al goed toen we onze eerste bijeenkomst hadden waarbij Ronald en Annemarie voor ons een aantal huizen hadden geselecteerd nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt. Daar sprongen direct al 2 huizen uit.

Ze namen ondertussen ook de tijd om ons de omgeving te laten zien en legden allerlei dingen uit. Dat was geweldig en het ging allemaal op een zeer prettige manier. En wat wij vooral leuk vonden is dat de gesprekken bij Ronald en Annemarie thuis plaatsvonden. Het is leuk om te zien hoe zij hun huis hebben verbouwd. De ontvangst gaf een gemoedelijke, maar tegelijk ook gewoon een goede en professionele indruk.

Verder waren ze altijd bereikbaar, 7 dagen per week. Ze dachten proactief mee tijdens de bouw over punten die voor verbetering vatbaar waren. Dit zorgde ervoor dat we later minder hoefden aan te passen. Ook hun samenwerking met de interieur ontwerpster was top en dat gaf ons veel vertrouwen en rust.

Mede door de inzet van Ronald en Annemarie staat er nu voor ons een droomvilla in Jávea, en daar gaan we ongetwijfeld veel plezier aan beleven.

We willen jullie heel hartelijk bedanken en we zijn ervan overtuigd dat het inschakelen van de House Doctor Costa Blanca tot veel voordelen kan leiden voor elke klant!

Ingeborg en Christiaan

Een dikke 10!

10.0

Super tevreden zijn wij over de werkwijze van House Doctor Costa Blanca. Behalve dat Ronald en Annemarie heel gastvrij en leuke mensen zijn weten ze veel van de omgeving en niks is hun teveel. Ronald heeft ons meegenomen naar plekjes waar je zelf niet zo snel zult komen. Als een ware Sherlock Holmes zoekt hij totdat hij het net die éne finca of dat afgelegen huis gevonden heeft. Hij weet de potentie van huizen goed in te schatten en is zeer goed op de hoogte van de plaatselijke markt.

Als je naar een mooi plekje zoekt aan de Costa Blanca, raden wij je aan om contact op te nemen met House Doctor Costa Blanca!

Marcel en Chantal

Casa Blanca

10.0

Eerlijk, precies en klantgericht
Onze ervaringen met Annemarie en Ronald zijn heel positief. Wij kenden elkaar al wat bij het aangaan van een zakelijke relatie best wel een risico is. Maar het heeft allemaal mooi in elkaar gepast, dankzij de zeer klantgerichte aanpak van Annemarie en Ronald.


Onze insteek was om een pand te kopen als investering met het doel deze voornamelijk door te verhuren aan klanten. Ronald heeft voor ons een kleine business case opgesteld en als ik nu terug kijk komen de gerealiseerde waarden zowel in kosten als opbrengsten bijzonder dicht in de buurt. Dat is natuurlijk geweldig en geeft ook wel aan hoe goed Annemarie en Ronald de markt kennen. De samenwerking is en was ten alle tijde heel prettig. Er wordt snel en adequaat gereageerd en de onvermijdelijke uitdagingen worden onmiddellijk en direct aangesproken en zo snel mogelijk opgelost. Wij hadden geen enkele ervaring met de aankoop en verhuur van een vakantiewoning en kenden de streek nauwelijks. Maar dankzij Annemarie en Ronald hebben wij nu een goed renderend pand met tevreden klanten.

Waardering 10 uit 10.

Gwen en Ruud Weiss

1
×
Hallo waar kunnen wij u mee van dienst zijn?