House Doctor Costa Blanca

Onze ervaring

Wij weten uit eigen ervaring dat het vinden van een droomobject soms veel tijd, inzet en geduld kost. Zelf hebben we drie jaar lang gezocht langs de kust van de Costa Blanca (Marina Alta). Het leek een eeuwigheid te duren voordat we eindelijk iets vonden wat voor ons die ‘wow-factor’ had.

Soms klopte het plaatje, maar bleek het object ineens verkocht. Dan weer was de vraagprijs veel te hoog of bleek er toch van alles niet in orde. Eén ding hebben we wel geleerd: zo’n zoektocht is een complexe aangelegenheid.

We hebben er geen dag spijt van gehad dat we zolang hebben gewacht. Met hart en ziel hebben we onze droomfinca gerenoveerd en we zijn nog altijd heel gelukkig met het eindresultaat. Komt u ook gerust eens kijken!

Persoonlijk en onafhankelijk

Als persoonlijke en onafhankelijke adviseurs bij de Spaanse huizenjacht begeleiden we onze klanten tijdens het gehele aankoopproces. Wij zijn geen makelaars en hebben geen percelen, huizen en bouwprojecten in onze portefeuille. We verdienen dus ook geen commissies of bonussen met de verkoop hiervan, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is hier aan de Costas. Wij werken alleen in opdracht van de klant. Als wij samenwerken met (gecertificeerde) partners en ons lokale netwerk bij u introduceren, doen we dat in uw belang.

Passie en kennis

Bij onroerend goed en de aankoop van vastgoed is het belangrijk om de tijd te nemen, alle opties af te wegen en met een gezonde dosis kennis en inzicht de juiste keuze te maken. In veel gevallen hebben mensen voordat ze bij ons aankloppen al verschillende websites afgestruind en een redelijk idee van wat ze wel en niet zouden willen. Toch klopt het plaatje vaak net niet. Als u het gevoel heeft dat onze passie voor ons werk en de omgeving, alsmede onze kennis u van dienst kunnen zijn, gaan we met liefde voor u aan de slag. Vult u gerust het woonprofiel op de website in. Wij nemen direct contact met u op.

Vertel het ons

Wilt u eerst eens met ons van gedachten wisselen? Neem ook dan gerust contact op via e-mail, telefoon, het woonprofiel of contactformulier. Vertel ons wat uw wensen zijn en dan bekijken we met elkaar wat er mogelijk is en wat het best bij u past. Wij hebben direct contact met vertrouwde makelaars in de regio en wij werken ook nauw samen met een aantal betrouwbare aannemers en bedrijven. En last but not least: wij staan 24/7 voor u klaar!

Wij realiseren uw droom door het vinden en opleveren van uw unieke huis.