House Doctor Costa Blanca

Op weg naar de klant

De vrachtwagen kan bijna worden gevuld, de folders zijn gedrukt en onze koffers zijn gepakt. Nog een paar dagen en dan gaan we richting Nederland waar we op de Second Home beurs gaan staan in de Jaarbeurs in Utrecht.

Daar zullen we ons richten op ‘aankoopbegeleiding’. Wat we veel horen van klanten is dat ze opgelucht zijn als ze ons hebben gevonden. Er is duidelijk behoefte aan de service die wij te bieden hebben, omdat mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen als ze een huis gaan zoeken of een pand willen laten verbouwen aan de Costa Blanca. Ook op de verschillende beurzen is er vaak veel aandacht voor de verkoop of voor projectontwikkeling, maar niet voor de begeleiding van A tot Z. Van de zoektocht, het papierwerk dat komt kijken bij de aankoop van een huis, tot de verbouwing en inrichting. Wij willen op de beurs graag overbrengen dat wij voor alles zorgen.

Op de beurs zullen we samen met Jessica Bataille staan, van Bataille Living uit Jávea. Zij is bezig met de bouw van diverse turn key projecten die klaar zullen zijn in 2019. Het gaat om huizen die volledig verbouwd en ingericht worden opgeleverd. Omdat we qua manier van werken en ideeën heel goed bij elkaar passen, werkten we al een aantal keer samen met Jessica en dus besloten we om met elkaar op de beurs te gaan staan.

Het wordt een mooie, grote stand waarin we nieuwe klanten kunnen ontvangen die interesse hebben voor de diensten die wij aanbieden. Ze kunnen bij zowel Jessica of ons terecht als ze advies willen voor het totaal plaatje, het concept tot en met de complete inrichting. Wij kunnen ze helpen bij alles wat er komt kijken bij de aankoop tot de uiteindelijke oplevering.

Om ervoor te zorgen dat mensen juist onze stand komen bezoeken willen we een andere sfeer creëren dan wat je veel ziet op beurzen, namelijk grote stands met veel fotomateriaal van huizen of appartementen, maar waar de sfeer ontbreekt. Wij willen juist voorkomen dat mensen bij ons te veel informatie krijgen, maar al vergeten zijn wat ze hebben gehoord als ze bij de volgende stand zijn.Wij richten ons op het ‘genieten’, want dat moet het creëren van je eigen droomhuis aan de Costa Blanca zijn.

Er volgen nog wat hectische dagen. Het drukwerk is klaar, de meubels ingepakt en dan kan het transport met de inrichting van de stand richting Nederland. Een beurs regelen op 1.750 kilometer afstand vergt behoorlijk wat voorbereiding en we hadden maar een aantal weken de tijd omdat we laat besloten om te gaan, maar we zijn er klaar voor. 

Facebook
Twitter
Pinterest