House Doctor Costa Blanca

Design your life… en geniet ervan!

Eenmaal met een glas cava op het net aangelegde terras, genietend van de zon en met het papierwerk en de verbouwing achter de rug, dringt het vaak pas tot mensen door. We horen het ook terug van klanten, die de sprong waagden om een vaste woning of een vakantiehuis aan de Costa Blanca te kopen: ‘hadden we dit maar jaren eerder gedaan.’

Er komt veel bij kijken en voor sommige mensen blijft het daarom bij een droom. Om ze te helpen om die toch best grote beslissing wat makkelijker te maken wilden wij in contact met ze komen. Op een vakantiehuizen beurs of Second Home beurs kom je deze mensen tegen.

Maar welke beurs kies je dan? We bezochten de Second Home beurs in Maastricht en die in Utrecht. We wandelden rond, keken om ons heen en we spraken vooral veel met mensen. Waarom waren zij op die beurs? En waar waren ze naar op zoek? Vaak zagen ze veel beren op de weg. ‘We spreken de taal niet’, is er eentje die we geregeld hoorden. En er waren bezoekers die ons vertelden dat ze bang waren, of in ieder geval op hun hoede. Want het is toch een grote stap om zo’n investering te doen in het buitenland. Er komt een heel traject bij kijken, want een huis kopen is één ding, maar het moet ook afgewerkt worden. Soms is er een grote verbouwing nodig, waarbij de keuken en badkamers vervangen moeten worden. En wat te denken van de rest van de inrichting? Kun je in Spanje wel de spullen vinden die we in Nederland zo leuk vonden? En kan het wel geleverd worden als we zelf niet aanwezig kunnen zijn om de spullen aan te nemen?

Second Home beurs

We bespraken deze punten en onze eigen ideeën met Jessica Bataille, van Bataille Living. Zij realiseert zeer exclusieve mediterrane lifestyle projecten in Jávea. We werkten al een aantal keer met Jessica samen, omdat haar manier van werken, haar stijl en gevoel over dit onderwerp volledig aansluit bij waar wij mee bezig zijn, namelijk het vinden van de juiste match voor de klant als het gaat om locatie, de woning en de volledige inrichting. Kortom, het hele plaatje dus. En zo kwamen we op het idee om samen naar de Second Home beurs te gaan, in Utrecht. House Doctor Costa Blanca richt zich op de commerciële invulling en begeleidt het hele traject van selectie tot en met de afronding. Een nieuw project, ‘Ca La Vista’ dat binnenkort wordt opgeleverd, staat daarin centraal. En Bataille Living doet de rest en helpt u bij de stijlkeuze, het creëren van die mediterrane sfeer in en buiten uw huis. Allemaal onder het motto: Design your life en geniet ervan!

Op de Second Home beurs laten we zien welke projecten voor 2019 en 2020 gepland staan en waaruit je kunt kiezen. En we geven een inkijkje in de projecten waar we nu mee bezig zijn. Maar we hebben ook gedetailleerde informatie en beeldmateriaal van net opgeleverde projecten.

Een huis kopen aan de Costa Blanca hoeft niet zo moeilijk en ingewikkeld te zijn, als je maar de juiste persoonlijke begeleiding krijgt en een beetje op weg wordt geholpen. Zo kun je van een oud vervallen huisje een schitterende plek maken waar je kunt genieten van de zon die opkomt vanuit de zee. En dit alles in een huis dat voorzien is van de hedendaagse technologie die gecombineerd wordt met de mediterrane lifestyle inrichting. Kortom, een plek waar alles klopt en waar je heerlijk kunt genieten.

Al onze kennis is dus te vinden op de Second Home beurs van 28 tot 30 September in de Jaarbeurs Utrecht. Voor alle vragen over de aankoop, begeleiding en inrichting van deze prachtige projecten kunnen bezoekers bij ons terecht. Wij hebben er zin in en zien ernaar uit om juist die mensen die al zo lang dromen over die grote sprong in het diepe, verder te helpen. Zodat we hun zorgen kunnen wegnemen en er hopelijk een droom van kunnen maken. Een droom die nog uitkomt ook.

Facebook
Twitter
Pinterest