House Doctor Costa Blanca

Op naar de Emigratiebeurs

Het jaar is nog maar net begonnen en wij gaan al bijna weer de koffers inpakken. 9 en 10 Februari zijn we namelijk één van de 200 exposanten op de Emigratiebeurs in Houten. Het is een beurs die bedoeld is voor iedereen die van plan is om naar het buitenland te vertrekken. Je kunt er allerlei informatie vinden als het gaat om emigreren. Altijd al gedroomd van een huis in Spanje, dan heb je nu de kans om daar meer over te horen. We nodigen je van harte uit om de stand van de House Doctor Costa Blanca te komen bezoeken.

Het is de 23e editie van de beurs die op 9 en 10 februari wordt gehouden in de Expo in Houten. Soms willen mensen die van plan zijn om te gaan emigreren meer informatie hebben over het vinden van een baan. Of over het starten van een eigen bedrijf over de grens. Op de beurs staan verschillende organisaties en bedrijven die je daar meer over kunnen vertellen. Er zijn presentaties en workshops en je hoort er alles op het gebied van trends in de verschillende branches.

De House Doctor Costa Blanca staat op het ‘Spanje Plein’, samen met een aantal andere specialisten. Zo kunnen we onze krachten bundelen en je niet alleen meer vertellen over de huizenzoektocht aan de Costa Blanca, maar ook over bouwbegeleiding. Maar we staan er ook met specialisten die je kunnen helpen met het oprichten van een Spaanse BV. Als je op zoek bent naar een hypotheek of een goede advocaat voor erfrechtvraagstukken bijvoorbeeld dan kun je daarvoor ook op het Spanje Plein terecht. Met elkaar maken we je wegwijs om het zo makkelijker en leuker te maken om een huis te gaan zoeken, en misschien wel een nieuw leven te beginnen, aan de Costa Blanca. Dus droom je weleens van een huis in Spanje, waar je fijn kunt wonen, kunt werken en vooral kunt genieten? Dan kunnen we je in het weekend van 9 en 10 februari alles vertellen wat je wilt weten. Hopelijk tot dan op het Spanje Plein!

(Kaarten bestellen is heel eenvoudig, via de website van de emigratiebeurs. En voor de snelle beslissers zijn er ook vrijkaarten beschikbaar.

Facebook
Twitter
Pinterest