House Doctor Costa Blanca

Op de Second Home Beurs in Maastricht en Utrecht op zoek naar een plek onder de zon

Ik was onlangs weer op de Second Home beurs zowel die van Maastricht (Januari) als die van Utrecht (Maart) aanwezig. Het is goed om te zien dat de hele vakantiehuizenmarkt aantrekt. Vele standhouders en bezoekers hebben weer een positief gevoel over dit segment. Ook zijn er veel bezoekers geïnteresseerd in het kopen van een droomhuis in Spanje. Het aantal Spaanse standhouders was ook dit keer veruit in de meerderheid. Er zijn vele makelaars die honderden huizen aanbieden, en velen hebben ook een eigen aannemersbedrijf en opereren als projectontwikkelaar. Dit maakt het allemaal niet transparanter. Dus indien u hulp nodig heeft om het kaf van het koren te kunnen scheiden en een onafhankelijke adviseur in de arm te nemen, klik dan hier.

Ook hebben de Second Home beurzen in Nederland en België meer standhouders die diensten aanbieden rond het aanschaffen van de droomwoning. Dit is een goede trend want ook bijvoorbeeld de fiscale zaken, uw testament, de hele verhuurproblematiek om er maar een paar te noemen zijn aspecten die moeten worden meegenomen.

Het is zeker goed om deze vakantiehuisbeurzen en informatiedagen te bezoeken. Maar laat het allemaal goed bezinken thuis en ga dan pas het vervolgtraject in want laat u niet verblinden door snelle beursaanbiedingen en mooie praatjes. De markt is zeker niet overspannen en een goede koop is met de juiste aankoop adviseur als uw partner zeker binnen handbereik.

Er zijn ook vele huizen, percelen etc. te koop in de regio van Marina Alta, het noordelijke gedeelte van de Costa Blanca. Klik hier om de laatste nieuwe vakantiehuizen in Javea te ontdekken die worden aangeboden door de diverse standhouders van de Second Home beurzen.

Facebook
Twitter
Pinterest