House Doctor Costa Blanca

Droom en Zoek aan de Costa Blanca

Blauwe deur op strand Javea door aankoopbegeleiding en -bemiddeling Costa BlancaBij een huis kopen in Spanje ga je zelfs als nuchtere Hollander of Belg niet over één nacht ijs. Je wilt voldoende te kiezen hebben en uiteindelijk over het juiste aanbod beschikken om te weten welke vakantiewoning, bed and breakfast pand, boerderij of appartement aan de Costa Blanca in Spanje voor jou geschikt is. Wij zijn er voor de aankoopbegeleiding en -bemiddeling. Om je welkom te heten hebben we nu een leuke actie* voor je.

Wat wij doen? Wij zoeken naar een reeks geschikte woningen. In overleg met jou, omdat wij maar één ding willen: dat onze klanten hun droomhuis vinden aan de Costa Blanca in Spanje. Omdat je zoektocht vanuit Nederland of België begint, helpen wij op afstand. Wil je een villa kopen in Jávea of Moraira? Dan sturen we je een mooi aanbod van villa’s toe.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning die ook nog geschikt is voor de verhuur in Benissa of Denia? Dan gaan we daarnaar op zoek. We sturen je huizen toe waarvan wij denken dat ze voldoen aan jouw wensen. We maken samen een selectie en gaan ze eventueel al meteen bezichtigen en sturen je foto’s en video’s. Ben je overtuigd, dan zit er nog maar één ding op, je droomhuis zelf komen bekijken.

Als wij de aankoopbegeleiding doen voor mensen dan hebben we gedurende langere tijd intensief contact. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, juist omdat veel van onze klanten hun zoektocht op afstand beginnen en het vinden van het juiste huis iets heel persoonlijks is. Veel klanten kiezen ervoor om ons ook later de bouwbegeleiding te laten doen als ze besluiten om hun nieuwe huis te laten aanpassen of verbeteren. Ook vragen ze ons om hulp en advies als het gaat om de inrichting van het interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocktails op het strand van Javea foto genomen door aankoopbegeleiding en -bemiddeling Costa BlancaVoor nieuwe klanten hebben we nu een leuke actie*. Als wij voor jou de aankoopbegeleiding gaan doen van je nieuwe huis aan de Costa Blanca in Spanje, bieden we je twee nachten aan in een hotel of bed and breakfast bij ons in de buurt. Overdag bespreken we je plannen en wensen en bezoeken we verschillende huizen. We gaan op pad en laten je zien wat voor moois de Marina Alta aan de Costa Blanca allemaal te bieden heeft.

Als je alle indrukken even wilt verwerken, kun je op onze kosten overnachten in het nieuwe Nomad Hotel in Jávea. Zo kun je ’s avonds heerlijk wandelen langs de boulevard en nog eens nadenken over wat je allemaal aan moois hebt gezien en welke villa of vakantiewoning het beste bij jou past. In het hotel kun je vervolgens overnachten om er zo allemaal nog eens rustig een nachtje over te slapen. Verblijf je liever in een fantastische bed and breakfast? Dan staan de gastheer en gastvrouw van het net geopende Casa Alba in Benissa volledig tot je beschikking om je verblijf hier in Spanje tot een ware belevenis te maken.

 

 

 

 

 

 

 

Kust lijn javea 's nacht foto genomen door aankoopbegeleiding en -bemiddeling Costa Blanca

De droom om een huis te kopen in Spanje hoeft niet bij een droom te blijven. Alles gaat anders hier in Spanje, als het gaat om de aankoop van een villa of vakantiewoning. Van de bezichtigingen tot de overdracht van de woning en het papierwerk dat daarbij komt kijken, alles gaat anders dan we in Nederland gewend zijn. De wetten en regels zijn anders. Wij nemen graag alle zorgen weg. De House Doctor Costa Blanca regelt de aankoop en eventuele verbouwing en zorgt ervoor dat jij alleen maar volop kunt genieten van je mooie, nieuwe droomhuis aan de Costa Blanca in Spanje. We zien elkaar!

Voor informatie over onze werkwijze, de tarieven en de actievoorwaarden van deze promotie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via:

 

Facebook
Twitter
Pinterest