We begeleiden, adviseren en helpen u graag volledig bij alles wat er komt kijken bij de aankoop van een huis in Spanje. Maar als het om de Bataille Living projecten in Jávea gaat, gaan we zelfs een stap verder. Daarin werken we met Jessica Bataille, waarmee we de afgelopen jaren vaker heel prettig samenwerkten.

Als het om deze exclusieve en unieke projecten gaat zijn we dus samen uw aankoopadviseur en leveren we de huizen dus samen geheel sleutel klaar aan u af (turn-key project).  Dat betekent dat u na de afspraak met de notaris, kan intrekken in uw nieuwe huis dat volledig is ingericht. Niet alleen met een mooie bank en veel kussens of een leuk kleed of schitterende lamp in eetkamer, maar er ligt ook een stukje zeep in de badkamer, en vindt u daar ook uw nieuwe handdoeken. Ook de keuken is al voorzien van alles wat u nodig heeft, van servies en pannen tot zelfs het koffiezetapparaat en de capsules. Er ligt zelfs een badhanddoek voor u klaar bij het zwembad. Wat wij willen is u ontzorgen zodat u vooral kunt gaan genieten van uw nieuwe huis.

Op dit moment hebben we 10 projecten in Jávea. En we gaan door. We zijn nu begonnen met nieuwe projecten die we in 2019 hopen te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging in Jávea.

1
×
Hallo waar kunnen wij u mee van dienst zijn?