House Doctor Costa Blanca

Wij staan op de Emigratiebeurs 2020 in Houten

 

Emigratiebeurs 2020 in Houten presentatie Ronald Maagdenberg
Presentatie in auditorium over emigratie naar Spanje

Het is al bijna weer tijd voor ons om richting de Emigratiebeurs 2020 in Houten te vertrekken. Wij zullen volgende week, op 8 en 9 Februari, één van de 200 exposanten zijn op de Expo in Houten. Op de Emigratiebeurs komt iedereen die van plan is om naar het buitenland te vertrekken.

Tijdens deze 24ste editie van de beurs, zullen verschillende organisaties en bedrijven aanwezig zijn die zich op het gebied van emigratie gespecialiseerd hebben. Je kunt er allerlei informatie vinden over het verhuizen, het wonen en werken of het studeren in het buitenland. Maar ook voor de ondernemers onder ons is er veel informatie te verkrijgen als het gaat over de perikelen rondom het emigreren naar het buitenland. Er worden ook beide dagen veel presentaties gegeven en workshops gedaan door de diverse specialisten die op de beurs staan.

Altijd gedroomd van een huis in Spanje? Of wil je een Bed & Breakfast of winkeltje beginnen aan de Costa Blanca? Dan heb je nu de kans om daar meer over te horen want ik sta samen met een aantal andere ondernemers en specialisten op het ‘Spanje Plein’ tijdens de beurs.

 

 

 

 

 

 

Emigratiebeurs 2020 in Houten House Doctor Costa Blanca
Het hele Spanje Plein team 2019 is er dit jaar weer bij

Het Spanje Plein is een platform van professionele Nederlandse dienstverleners die in Spanje gevestigd zijn, of diensten verlenen in Spanje, samen te brengen met particulieren en ondernemers die ook wat met Spanje hebben en daar graag werk van willen maken. Via Spanje Plein vindt je ervaren adviseurs die je helpen de meeste barrières veilig te overbruggen.

Zo kunnen we onze krachten bundelen en je niet alleen meer vertellen over de huizenzoektocht aan de Costa Blanca, maar ook over aankoopbemiddeling, bouwbegeleiding en interieuradvies.

Voor ondersteuning met het oprichten van een Spaanse BV, een hypotheek of een goede advocaat (voor bijvoorbeeld erfrechtvraagstukken), dan kun je daarvoor ook op het Spanje Plein terecht. Met elkaar maken we je wegwijs om het zo makkelijker en leuker te maken om een huis te gaan zoeken, en misschien wel een nieuw leven te beginnen, aan de Costa Blanca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Emigratiebeurs 2020 in Houten Spanje plein
Presentatie House Doctor Costa Blanca op de stand

Dus droom je weleens van een huis in Spanje, waar je fijn kunt wonen, kunt verhuren, kunt werken en vooral kunt genieten? Dan vertellen we je in het weekend van 8 en 9 Februari alles wat je wilt weten.

Namens Spanjeplein mogen wij 50 vrijkaarten (t.w.v. Euro 17,50) weggeven voor de Emigratiebeurs. Wil je één van de gelukkigen zijn, bestel dan snel je gratis entreekaart door te klikken op de volgende link:

Bestel hier: https://emigratiebeurs.nl/nl/tickets-bestellen/?ac=YUU112

Wil je er zeker van zijn dat je met één van de professionals kunt spreken dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren alvast een vrijblijvende afspraak te maken.

Verzoek om vrijblijvende afspraak: https://spanjeplein.nl/emigratiebeurs/

Facebook
Twitter
Pinterest