Bataille Living projecten

We begeleiden, adviseren en helpen u graag volledig bij alles wat er komt kijken bij de aankoop van een huis in Spanje. Maar als het om de Bataille Living projecten in Jávea gaat, gaan we zelfs een stap verder. Daarin werken we met Jessica Bataille, waarmee we de afgelopen jaren vaker diverse projecten gedaan hebben.

Als het om deze exclusieve en unieke projecten gaat zijn we dus samen uw aankoopadviseur en leveren we de huizen dus samen geheel sleutel klaar aan u af (turn-key project).  Dat betekent dat u na de afspraak met de notaris, kan intrekken in uw nieuwe huis dat volledig is ingericht. Niet alleen met een mooie bank en veel kussens of een leuk kleed of schitterende lamp in eetkamer, maar er ligt ook een stukje zeep in de badkamer, en vindt u daar ook uw nieuwe handdoeken. Ook de keuken is al voorzien van alles wat u nodig heeft, van servies en pannen tot zelfs het koffiezetapparaat en de capsules. Er ligt zelfs een badhanddoek voor u klaar bij het zwembad. Wat wij willen is u ontzorgen zodat u vooral kunt gaan genieten van uw nieuwe huis.

Op dit moment zijn er weer een paar projecten opgeleverd en wij kunnen deze graag laten zien als u aan de Costa Blanca bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eventuele bezichtiging in Jávea.

Verbouwingen

Wij bemiddelen en helpen in nieuwbouw- en/of verbouwprojecten. Wij kunnen met onze lokale partners u lokaal ter zijde staan. Van de conceptfase tot aan de uiteindelijke realisatie; wij begeleiden het hele traject. Of het gaat om een nieuwbouwproject, of een renovatie van een appartement of spaanse villa wij offreren van zwembadrenovatie tot aan zonnepanelen installaties. Of van buitenkeukens plaatsen tot grote tuinaanlegklus.

We hebben architecten, bouwkundige specialisten, aannemers, en onderaannemers en vele vakmensen en bedrijven die deze taken op zich kunnen nemen. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer gedetailleerde informatie.

Keukens en badkamers

We plaatsen keukens en badkamers als onderdeel van onze diensten. Uiteraard is dit maatwerk en belangrijk om lokale opvolging te hebben naast goede partners voor de werkzaamheden. We hebben diverse goede leveranciers en installatiebedrijven die deze taken uitvoeren. De keukens worden veelal lokaal geproduceerd, de werkbladen komen uit de omgeving waardoor er kortere levertijden zijn en service makkelijk.

De installatiewerkzaamheden voor een keuken zijn vaak 3 dagen en dat is alles voor elkaar, geen gedoe, geen trammelant, direct en goed. Badkamers verbouwen doen we met verschillende bedrijven die goed ingewerkt zijn op elkaar. Hierdoor is er een betere communicatie, wordt er goed meegedacht en het resultaat ten goede komt. We hebben diverse voorbeelden op instagram @housedoctorcostablanca staan.